Novawhere Purmerend

Novawhere Purmerend

donderdag 23 december 2010

Druk in de huiskamer....

               
                                    Zithoekje in de huiskamer

Vanmiddag om een uurtje of drie Zwanenburg verlaten om nog voor de spits de Coentunnel door te zijn. Zelfs toen stond er al weer een file, tja… wanneer ook niet als je die tunnel door moet.... Bij aankomst in Novawhere troffen wij John en Hanneke aan bij Pa's bed. Al heel snel bleek dat met zijn vieren om zijn bed zitten hem te druk was en zijn John en ik maar even koffie gaan halen.

Na enige tijd in de huiskamer gezeten te hebben, zo af en toe maar eens even Pa's kamer ingelopen. Pa had het moeilijk, was moe,  erg emotioneel, huilde af en toe en gaf aan dat wij maar naar de huiskamer moesten gaan zodat hij even zijn ogen dicht kon doen.

Later kwamen  Lidy, Annette met Koen en Lars, Mark en Arjen nog langs en was het een drukte van belang  in de huiskamer. Na menig kopje koffie, thee, soepje gedronken te hebben zijn we na eerst Pa allemaal apart even gedag gezegd te hebben vanavond tegen half zeven weer richting huis gegaan. Pa had er echt behoefte aan alleen te zijn en wilde niets liever dan slapen…….

Groet,
Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten