Novawhere Purmerend

Novawhere Purmerend

zondag 19 december 2010

Kijken naar de blog!


                                 Huiskamer vandaag 19 december 2010

Vanmiddag even naar Pa geweest. Bij ons in Zwanenburg en in Purmerend waren de wegen slecht berijdbaar maar de snelweg was goed te doen. Toen wij binnen kwamen lag Pa te slapen, maar het duurde niet lang voordat hij wakker werd. Heel snel al had hij door dat wij er waren en het eerste wat hij zei was "Ik ga effe in m'n stoel zitten hoor!" Een paar tellen later zat hij al helemaal paraat en alle aandacht was voor ons. "Ik had jullie helemaal niet verwacht met dit slechte weer, was het wel te doen, niet te gevaarlijk?" Hij vond het geweldig dat wij er waren en de moeite genomen hadden om voor hem helemaal naar Purmerend te komen.

Hij had vannacht goed geslapen en voelde zich "sterker" vandaag. Wel was hij erg stil maar tevreden. Pa gaf ook aan erg uit te kijken naar de Kerst, Kerst met z'n allen hier in Novawhere, gezellig!

Ook hebben we vandaag Pa even de weblog op Ruud´s telefoon laten zien. Echt geduld om te lezen heeft hij niet, maar de foto´s vond hij prachtig. De foto´s van zijn eigen zuster Eline en zuster Debbie, hij begon er helemaal van te glunderen `zijn zusters` prachtig....

                                       Blog op Ruud´s telefoon...

Nog gevraagd hoe het nou zit met de internet aansluiting op zijn kamer, maar dat wist hij niet, nooit meer iets van gehoord. ´Ach, heb daar toch niet veel zin in nu!` Hij zelf heeft het gevoel dat hij dan zelf van alles moet op de computer wat hij duidelijk niet meer op kan brengen. Toch vraag ik mij af of het soms niet leuk is hem wat dingen te laten zien als wij op bezoek zijn. Hij hoeft het niet allemaal zelf te doen, wij kunnen hem dingen laten zien...... Als ik dat voorstel zegt hij: `Ach ja, misschien...".

Na ruim een uur zijn wij weer richting Zwanenburg gegaan, hij bedankte ons wel 3x voor ons bezoek!



Nog een laatste blik richting zijn kamer... En zo reden wij weg in Winter wonderland.......

Groet,
Ruud en Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten