Novawhere Purmerend

Novawhere Purmerend

woensdag 1 december 2010

Rustig dagje voor pa


Even na zevenen kwamen we gisteravond aan in Novawhere, koud en verkleumd. Gelukkig was het bij pa lekker warm. Hij was goed te spreken, had een goede dag en veel en lekker gegeten. Zuurkool met lekker veel jus, peertjes op sap en yoghurt toe. Een uitgebreid maal dus. De zuster kwam nog langs om zijn versterkende drankje te brengen, waarna wat verwarring ontstond omdat pa beweerde dat hij zijn drankje voor die dag al gehad had. Uiteindelijk maar besloten dat hij deze ook op zou drinken, dat kon nooit kwaad.

Vanmiddag was hij te vroeg naar de huiskamer gelopen voor het eten, bleek dat zijn horloge niet goed werkte, batterijtje leeg. Heb dus zijn horloge meegekregen om een nieuw batterijtje in te laten zetten. Hij heeft wel drie keer gevraagd of de wekker op de juiste tijd stond, want hij is en blijft nu eenmaal een man van de klok!
Er is weer een nieuwe mevrouw bijgekomen (erg mager, die moet nog veel eten….). De meneer die vorige week is gearriveerd is erg ziek en ligt vooral op bed. Aan tafel wordt er gezellig gekeuveld en iedereen helpt elkaar als en waar dat nodig is.

Hij had veel plezier gehad met de zuster want die had zijn gehoorapparaat vandaag schoongemaakt maar daarna had hij de verkeerde in zijn oor gekregen.
Hij vertelde verder uitgebreid over de mensen die allemaal op bezoek zijn geweest, Els en Gerrit, Annette en Mark en hij kijkt al uit naar het bezoekje van Trudy morgen. 

Na weer op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden zijn we rond negen uur weer richting Gouda vertrokken.

Arjen&Lidy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten