Novawhere Purmerend

Novawhere Purmerend

dinsdag 23 november 2010

Klaar voor het voetbal!


Vanavond toen we binnen kwamen bij Pa zat hij in zijn stoel, helemaal klaar voor het voetbal. "Ja, vanavond Ajax - Real Madrid, nou die Ajacieden worden vanavond helemaal ingemaakt!"

Pa was opgewekt en vastbesloten de wedstrijd helemaal te gaan kijken. Zijn rollator voor zich met daarop alles binnen handbereik wat hij maar nodig heeft. De telefoon, de afstandbediening van de tv en een geheimzinnig bordje met een zakdoek er overheen.

Niet lang na aanvang van de wedstrijd bleek wat er onder de zakdoek op het bordje lag..... Een schoongemaakte sinaasappel!!! Vanmiddag is Trudy geweest en zij heeft een sinaasappel voor hem schoongemaakt en die had hij bewaard voor vanavond, lekker onder de wedstrijd!

Pa vertelde dat hij weinig trek heeft, alles smaakt zo raar en vies, zelfs een glas water smaakt hem niet en drinkt daarom ook niet zoveel meer. "Maar die sinaasappel is lekker fris en goed voor de dorst!" Ook had hij vanavond bij het eten weer een bakje ijskoud fruit... "Oh, dat is zo lekker"!

Vanmiddag is ook de dokter weer geweest, maar op mijn vraag of hij nog iets gezegd heeft kreeg ik als antwoord: "Nou, nee... die vroeg eigenlijk alleen hoe het ging...".

Trudy heeft ook vanmiddag nog een paar broeken van huis meegenomen omdat alles zo strak begint te zitten en heeft zijn joggingbroek meegenomen want die kan hij toch niet meer aan.

Rond een uur of 9 zijn wij richting huis gegaan, pa genietend van het voetbal achterlatend.....


Groet,
Maud

Geen opmerkingen:

Een reactie posten