Novawhere Purmerend

Novawhere Purmerend

zondag 21 november 2010

Genieten van de jongens!


Vanmorgen  zijn we met zijn vieren op bezoek geweest bij (over)opa. Toen we binnenkwamen zat hij te dommelen in zijn stoel. Om 8 uur vanmorgen zat hij al lekker onder de douche. Hij had zoveel pap gegeten, dat het volgens de zuster wel gelijk stond aan vier boterhammen. Voor vanmiddag wilde hij hooguit een gewoon sneetje brood zonder korstjes. En hij kon alweer uit vanalles kiezen voor het avondeten van morgen.

Opa is nog behoorlijk geel, en we vonden hem nog erg moe. Hij kon wel genieten van hoe de jongens televisie aan het kijken waren, en snoepten van de chocolade pepernoten. Hij wilde wel graag samen met ze op de foto.

Het eerste waar hij over begon was het voetballen. Hij was gisteravond eerst vroeg gaan slapen (tegen 9 uur), maar precies op tijd weer wakker om het voetbal af te kijken. Hij had gezien dat Ajax gelijk had gespeeld en AZ had gewonnen. Verder was hij niet heel spraakzaam. Hij was moe en merkt dat hij minder kracht heeft voor dingen dan voorheen. Zo vraagt hij nu de zuster om hem te helpen in zijn pyjama 's avonds, want dat kost hem zelf een half uur. Maar daar zijn de zusters ook voor natuurlijk.

Groeten van
Annette, Mark, Koen en Lars

Geen opmerkingen:

Een reactie posten